Noutăți / Examenul auto? Un capitol cu o mare însemnătate, din viața multora dintre noi.

Cunoaștem emoțiile pe care le trăiești, atunci când pleci pregătit la drum spre primele ore de condus.

Recunoaștem și zâmbetele sfioase ce apar fără ezitare, dar și nerăbdarea pe care o simți, visându-te deja la volanul mașinii sau la ghidonul motocicletei.

Mai știm și că o dată înscris la școala de șoferi, primești o multitudine de sfaturi de la părinți, prieteni, cunoștințe.

Toți cu intenții bune și mici secrete spre marele succes, dar oare toate sunt într-adevăr de ajutor?

Codrutier.ro îți promite reușita! Cum?

Iți punem la dispoziție toți pașii necesari pentru a obține permisul de conducere. Astfel, testele DRPCIV sunt actualizate 2021, iar codul rutier este la zi cu toate modificările aflate în vigoare.

Alegând să pornești alături de noi în această etapă atât de importantă pentru tine, vei avea parte de cea mai ușoară modalitate de învățare și însușire a informațiilor.

De asemenea, organizarea este punctul nostru forte, ușurându-ți astfel toate eforturile depuse.

La noi găsești chestionare atent structurate pentru fiecare categorie în parte: B, B1, A, A1, A2, AM, C, C1, D, D1, Tb, Tv, BE, CE, DE, C1E, D1E.

Probabil te întrebi care sunt pașii și de unde să începi? Stai fără grijă, totul este conceput astfel încât să te ghideze cât mai ușor și să știi ce ai de făcut! Și pentru că știm rezultatele clienților noștri, suntem siguri de reușita ta!

Pentru că zilnic depunem efortul de a fi mai buni pentru tine.

VEI TRECE GARANTAT EXAMENUL ÎN SCRIS!

ÎN CAZ CONTRAR, VEI PRIMI BANII ÎNAPOI!

Pentru a beneficia de această ofertă, trebuie să parcurgi, fără greșeală, toate chestionarele, cel puțin o dată. Admis la permis! Cu noi?

Totul este posibil!