Noutăți / Examenul auto? Un capitol cu o mare însemnătate, din viața multora dintre noi.

Cunoaștem emoțiile pe care le trăiești, atunci când pleci pregătit la drum spre primele ore de condus.

Recunoaștem și zâmbetele sfioase ce apar fără ezitare, dar și nerăbdarea pe care o simți, visându-te deja la volanul mașinii sau la ghidonul motocicletei.

Mai știm și că o dată înscris la școala de șoferi, primești o multitudine de sfaturi de la părinți, prieteni, cunoștințe.

Toți cu intenții bune și mici secrete spre marele succes, dar oare toate sunt într-adevăr de ajutor?

Codrutier.ro îți promite reușita! Cum?

Iți punem la dispoziție toți pașii necesari pentru a obține permisul de conducere. Astfel, testele DRPCIV sunt actualizate 2021, iar codul rutier este la zi cu toate modificările aflate în vigoare.

Alegând să pornești alături de noi în această etapă atât de importantă pentru tine, vei avea parte de cea mai ușoară modalitate de învățare și însușire a informațiilor.

De asemenea, organizarea este punctul nostru forte, ușurându-ți astfel toate eforturile depuse.

La noi găsești chestionare atent structurate pentru fiecare categorie în parte: B, B1, A, A1, A2, AM, C, C1, D, D1, Tb, Tv, BE, CE, DE, C1E, D1E.

Probabil te întrebi care sunt pașii și de unde să începi? Stai fără grijă, totul este conceput astfel încât să te ghideze cât mai ușor și să știi ce ai de făcut! Și pentru că știm rezultatele clienților noștri, suntem siguri de reușita ta!

Pentru că zilnic depunem efortul de a fi mai buni pentru tine.

VEI TRECE GARANTAT EXAMENUL ÎN SCRIS!

ÎN CAZ CONTRAR, VEI PRIMI BANII ÎNAPOI!

Pentru a beneficia de această ofertă, trebuie să parcurgi, fără greșeală, toate chestionarele, cel puțin o dată. Admis la permis! Cu noi?

Totul este posibil!

Condiții pentru înscrierea la examen în vederea obținerii permisului de conducere sau care solicită examinarea pentru a obține permisul de conducere trebuie să îndeplinească – la data verificării dosarului de examinare, respectiv la data susținerii probelor - următoarele conditii:

a) Vârsta minimă pentru obținerea permisului de conducere este de:

- 16 ani împliniți, pentru categoriile de vehicule AM, A1 și B1;

- 18 ani împliniți, pentru categoriile de vehicule A2, B, BE,C1,C1E si Tr;

- 20 de ani împliniți, dacă persoana are o experiență de cel puțin 2 ani de conducere a motocicletelor din categoria A2, sau 24 de ani împliniți, pentru motocicletele din categoria A;

- 21 de ani pentru categoriile de vehicule C, CE, D1 si D1E, precum și pentru triciclurile cu motor din categoria A;

- 24 de ani pentru categoriile de vehicule D, DE, Tb si Tv.

b) să fie apt/ă din punct de vedere medical și logic pentru conducerea pe drumurile publice a autovehiculelor din categoriile și subcategoriile pentru care solicită examinarea;

c) să facă dovada pregătirii teoretice și practice, realizată prin cursuri organizate de unități autorizate pentru categoriile sau subcategoriile pentru care solicită examinarea;

d) să facă dovada că domiciliază sau că are reședința, astfel cum sunt reglementate de art. 23^1 din OUG nr. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice cu modificările si completările ulterioare, pe raza de competență a Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare București.

e) să nu se afle în una dintre situațiile prevăzute la art. 24 alin. (6) din OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, republicată, cu modificările și completările ulterioare sau să facă dovada că a intervenit una din excepțiile prevăzute de art. 116 alin. 1 din OUG nr. 195/2002.

Observații suplimentare

Candidatul declarat RESPINS la proba teoretică se poate prezenta în vederea înregistrării pentru susținerea unei noi probe după o perioadă de cel puțin 15 zile dar nu mai târziu de 1 an de la absolvirea cursurilor scolii de șoferi, la ghișeul de înregistrare, cu actul de identitate și dosarul de examen.

chestionare auto permis de conducere