CUM FUNCȚIONEAZĂ

ALEGI ASIGURAREA

ALEGI ASIGURAREA

Alegi asigurarea care doresti sa o emiti si iti pregatesti datele alaturi de documentele necesare pentru a le introduce rapid in pasul urmator.
ADAUGI DATELE NECESARE

ADAUGI DATELE NECESARE

Incarci documentele pentru a-ti completa automat datele sau le completezi manual in formularul tipului de asigurare selectat de tine.
SELECTEZI OFERTA DORITA

SELECTEZI OFERTA DORITA

Daca datele sunt bune, vei primi ofertele de la toti partenerii nostri si nu trebuie decat sa dai click pe oferta care o doresti ca sa poti trece mai departe sa o achiti.
ACHITI SI PRIMESTI ASIGURAREA

ACHITI SI PRIMESTI ASIGURAREA

Ultimul lucru care a mai ramas este sa achiti asigurarea, dupa care sa o descarci si sa te asiguri ca o ai la tine atunci cand ai nevoie de ea.
Allianz-Tiriac
ASIROM
ERGO
EUROINS
GENERALI
GRAWE
Groupama
MONDIAL
OMNIASIG
UNIQUA
WATFORD

BENEFICII

Cumpararea politelor de asigurare online iti ofera o multime de beneficii: economisesti timp, ai acces la intreaga piata de asigurari si poti alege polita cu acoperirile de care ai nevoie. Mai mult decat atat, beneficiezi de asistenta pe intreaga durata a procesului. Cu un singur click ai acces la suport si consultanta gratuita de la profesionistii nostri fara niciun cost suplimentar din confortul propriei case.
Scapi de hartii
Stim ca deja trebuie sa tii evidenta la o multime de documente in fiecare zi. Nu mai este cazul si cu asigurarile! Conform noii legislatii, clientii nu mai sunt obligati sa pastreze polita pe suport de hartie, deci ne vom ocupa noi de pastrarea politelor tale. Le vei putea descarca ori de cate ori ai nevoie de ele, chiar si pe telefonul mobil.
Beneficiezi de ultima inovatie in emitere de asigurari
Oriunde te-ai afla, procesul de emitere a unei asigurari nu a fost niciodata mai simplu. Poti emite o polita in 2 minute atat de pe calculator, cat si de pe telefonul mobil sau tableta.ori ai nevoie de ele, chiar si pe telefonul mobil.
Emiti asigurarea usor, de oriunde si oricand
Vrei sa emiti rapid o polita de asigurare dar ti se pare complicat sa completezi atatea campuri? Cu noile tehnologii de recunoastere a textului, tot ce trebuie sa faci este sa incarci pozele documentelor necesare si toate datele vor fi preluate instantaneu.
Gestionezi totul dintr-un singur loc
Din contul tau vei putea administra tot portofoliul tau de asigurari, vei putea reinnoii politele existente, modifica datele tale sau adauga alti asigurati, totul intr-un meniu simplu si intuitiv. Astfel, vei putea emie mult mai usor o viitoare polita.
Beneficiezi de suport de calitate
Chiar daca inchei asigurarea de unul singur, echipa noastra de suport e mereu pregatita sa te consilieze in alegerea asigurarii care ti se potiveste cel mai bine.
Reinoire cu doar cateva click-uri
Odata ce ai emis o asigurare, atat datele tale si ale autovehiculului vor fi salvate automat si vei putea reinnoii toate politele din cateva clickuri.

Ce servicii mai ai pe platforma codrutier.ro?

  • Alerte expirare documente șoferi.
  • Alerte expirare documente vehicule.
  • Gestionare parc auto persoane fizice și juridice.
  • Chestionare auto pentru toate categoriile, inclusiv redobândire permis (13/15).
  • Modul de învățare