Noutăți / Mergi la proba teoretică plin/ă de încredere, fără nicio urmă de emoție.

Chestionare auto - Pregătește-te pentru obținerea permisului de conducere

Pregătit/ă pentru chestionare auto? Chestionarele online reprezintă o variantă foarte eficientă și rapidă pentru a-ți evalua cunoștințele. Acestea se prezintă sunt forma intrebarilor cu 3 variante de răspuns. Intrebările pot avea răspunsuri unice sau multiple. Este important să cunoști întrebările cu răspunsuri multiple, pentru că, în timpul probei teoretice, va fi considerat răspuns corect, răspunsul care va avea bifate toate variantele corecte.  De asemenea, prin intermediul chestionarelor auto îți poți evalua bagajul de cunoștințe acumulate și își vei da seama care este nivelul la care te situezi.

Propune-ți ca în fiecare zi să aloci cel puțin 30 de minute pentru a rezolva chestionare auto. Acolo unde greșești, oprește-te și vezi de ce ai greșit. Mergi la capitolul din care face parte întrebarea și citește. Iar și iar. Până înțelegi logic răspunsul. Nu încerca să ții minte variantele corecte, pentru că acest lucru nu te va ajuta pe termen lung. Fii corect cu tine și învață pentru viitor.  Nu uita că vei avea nevoie de aceste informații de fiecare dată când te vei urca la volan.

Mergi la proba teoretică plin/ă de încredere, fără nicio urmă de emoție.

Așadar, dimineața când ești foarte odihnit/ă sau seara, dacă ești genul de om care funcționează mai bine seara, rezolvă chestionare auto. La un moment dat, acest exercițiu, prin repetiție, ți se va părea din ce în ce mai ușor. Pe măsură ce vei învăța legislația auto, te vei familiariza cu termenii, iar orele de practică te vor ajuta să faci conexiunile necesare, foarte ușor. Așadar, te-ai convins că merită să te implici total?

Mergi la proba teoretică plin/ă de încredere, fără nicio urmă de emoție. Este momentul să-ți dovedești ție că poți să fii un șofer extraordinar și că poți contribui la un trafic civilizat. Nu sunt doar vorbe frumoase. Vor deveni fapte dacă va prima responsabilitatea în toate acțiunile pe care le întreprindem. Noi toți. Împreună.